Happ Senso Terapi Köpük ve Jeli

31-01-2020 12:42
Happ Senso Terapi Köpük ve Jeli

"Ürün kullanılmadan önce deride küçük bir alanda alerjik durumların kontrolü için test yapılmalıdır. Ürün yetişkin kontrolünde kullanılmalıdır. "

 

Happy Senso ne işe yarar ?

Dokunma, Görme, Duyma ve Koklama duyularını aynı anda, eğlenceli bir şekilde uyarır. Duyu uyarımı (Sensörik Stimülasyon) için harika bir üründür. Multisensörik özelliklere sahip bir köpük jeldir.

Happy Senso nasıl kullanılır ?

Doğrudan ellere uygulayın. Elleri yavaşça birbirine sürtün ve deneyimin keyfini çıkarın! Sonrasında dilerseniz yıkayabilirsiniz, ancak şart değildir. Aynı eğlenceli uyarım için ayaklarda da kullanabilirsiniz. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.Yetişkin gözetiminde kullanılmalıdır.

Happy Senso Nedir?:

Multisensörik (çoklu duyusal) özelliklere sahip bir köpük jeldir. Dokunma, Görme, Duyma ve Koklama duyularını, aynı anda, eğlenceli bir şekilde uyarır.
Duyu Bütünleme uygulamalarında, çalışma, oyun ve eğitim materyali olarak kullanılır.
Cildinizde "patlayan şeker" gibi hissettiren, besleyici ve serinletici bir etki sunar. Propriyoseptif farkındalık ve etkileşime yardımcı olmak için terapistlerin yararlanabileceği bir araç olduğu gibi, evdeki oyun masasına da eğlenceli bir katkı sağlar.
Kullanımı kolay ve eğlencelidir, meraklı gözleri üzerine çeker ve keyifli anlar oluşturur.
Yüksek kalitededir ve dermatolojik olarak test edilmiştir.
Fizyoterapistler, Ergoterapistler ve konuşma terapistleri tarafından tavsiye edilmektedir.

Happy Senso Köpük Jel

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.